top of page
Kapëse për kompresa
  • Kapëse për kompresa

Kapëse për kompresa

Mbajtësja e kompresave është një mjet praktik dhe i dobishëm për të mbajtur kompresat e disponueshme në vend, gati për t'u përdorur nga pacientët tuaj. Produkti është prej metali dhe ka kapëse mbyllëse për të ndihmuar në mbajtjen së bashku të pecetave të disponueshme.
Mbajtësja e kompresave mund të lahet në autoklavë për të garantuar gjithmonë nivelin maksimal të higjienës.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page