top of page
Kompresa për tavolinë 1x250 Pink
  • Kompresa për tavolinë 1x250 Pink

Kompresa për tavolinë 1x250 Pink

Letra për tavolinë, e disponueshme në shumë ngjyra, është një letër me tabaka dentare njëpërdorimshme, e rrudhur, e përshkueshme nga avulli dhe gazi, pa klorur dhe dioksinë. Letra  është baza ideale për tabakatë prej alumini që përdoren zakonisht në studiot mjekësore dhe dentare në mbarë botën.
Produkti është realizuar me materiale të cilësisë së lartë dhe mburret me rezistencë të madhe: Letra për tavolinë është projektuar për t'i bërë ballë cikleve të sterilizimit me autoklavë.
Është shumë rezistente dhe absorbuese, përdoren si një mbrojtje ose në tabaka të ripërdorshme ose në rafte të artikuluar për të parandaluar ndotjen e kryqëzuar dhe rrjedhjen e ujit në sipërfaqen e tabakasë janë të lehta për t'u hedhur.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page