top of page
Mbulesa për karrige të gjelbërta
  • Mbulesa për karrige të gjelbërta

Mbulesa për karrige të gjelbërta

Mbulesat e karrigeve janë prej polipropileni të butë TNT, jo alergjike dhe transpiruese, ideale për përdorim të njëpërdorimshëm. Seti i mbulesës së karriges vjen në 2 pjesë: 1 mbulesë e pasme dhe 1 mbulesë sediljeje. Mbulesat janë universale në përmasa, përshtaten me të gjitha modelet e karrigeve, falë skajeve elastike dhe lidhëses që garantojnë përshtatshmëri të plotë. Mbulesat e karrigeve të disponueshme janë shumë higjienike dhe të lehta për t'u asgjësuar, aplikimi i tyre është i shpejtë dhe garanton një mbrojtje të përsosur dhe rehati maksimale.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page