top of page
0.012 Niti  Ovoid Shape ,Upper
  • 0.012 Niti  Ovoid Shape ,Upper

0.012 Niti Ovoid Shape ,Upper

Telat ortodontik Shinye kanë shkëlqim të lartë,lustrojnë sipërfaqen më të lëmuar që redukton fërkimin me briketa.
Efekt i jashtëzakonshëm kurues në trajtimin e kafshimit të hapur, kafshimit të kryqëzuar, përdredhjen dhe grumbullimit të dhëmbëve
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page