top of page
0.018, Mini Low , 3-5 with hooks
  • 0.018, Mini Low , 3-5 with hooks

0.018, Mini Low , 3-5 with hooks

Çift rrotullues në bazë për rreshtimin e sloteve në nivel
Baza lidhëse me rrjetë 80 përputhet me anatominë e dhëmbit për kontakt maksimal dhe një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme
Krahu i rrumbullakët lidhës për rehati të pacientit
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page