top of page
Absorbent paper points #45/#80 (Kuti me 200cope)
  • Absorbent paper points #45/#80 (Kuti me 200cope)

Absorbent paper points #45/#80 (Kuti me 200cope)

Pikat absorbuese të letrës rrotullohen me dorë nga letra shumë absorbuese në tolerancë jashtëzakonisht të afërt.Kanë madhësi dhe formë me punueshmëri të shkëlqyer, të mbështjella me dorë nga letra shumë absorbuese deri në tolerancë jashtëzakonisht të afërt.Forma e ngurtë u mundëson futjen lehtësisht në kanalet e rrënjës.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page