top of page
BK Face mask Ivory
  • BK Face mask Ivory

BK Face mask Ivory

Pesha e reduktuar 50%: pajisja e ridizajnuar, 6 bulona dhe vida ishin
hequr.
Lehtë për të kontrolluar pozicionin e jastëkut dhe shiritin e litarit horizontal.
Çdo pozicion mund të kontrollohet nga një vidë e vetme.
Materiali i zgjedhur me peshë të lehtë me një kornizë vertikale për komoditetin e pacientit.
Mbështesat me ngjyrë fildishi për një pamje të këndshme estetike.Shirit lidhës i ngatërruar i projektuar për lidhje të lehtë dhe mbajtje në pozicion.
Mbështjellësi i mjekrës në formë 3D në formë fluture për përshtatje të rehatshme.Mbështesë pambuku për më pak prishje dhe përdorim të zgjatur dhe rehati.
59 mm më e gjatë se maska e mëparshme e fytyrës, përmirëson forcën e tërheqjes.
Kontrolli i këndit të kupës së mjekrës për t'iu përshtatur shumicës së pacientëve sipas formës së fytyrës
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page