top of page
Briketa metalike  Majesty SLM Set ROTH 022
  • Briketa metalike  Majesty SLM Set ROTH 022

Briketa metalike Majesty SLM Set ROTH 022

Briketat metalike Majesty janë projektuar dhe prodhuar me inxhinieri të sakta dhe karakteristika të sakta për të lejuar që dhëmbët të lëvizin saktësisht siç synojnë ortodontët.
Teknologjia e formimit të metalit me injektim dhe përpunimi i saktë për të bërë briketa metalike me fërkime më të ulëta.Kanë dizajn të guximshëm për lidhje të lehtë, por me kënd dhe gjatësi me kujdes të kuruar për më pak acarim.
Shtyni ose tërhiqni mekanizmin e kapëses për t'u ofruar më shumë mundësi mjekëve kur përdorin Majesty.
Hyrja e slotit të rrumbullakosur: Redukton fërkimin nga lidhja e telit dhe është më pak e dukshme.
Forma e modifikuar e kapëses: Vrima në kapëse është e përputhshme me  përdorimin e alternativave të mjeteve të hapura.
Kapëse më e trashë, më e fortë: 16% më e trashë dhe më e fortë se e mëparshme
 Rrit forcën e vendosjes së telit dhe redukton deformimin e kapëses.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page