top of page
Briketa metalike YES Bracket ROTH 022 Set
  • Briketa metalike YES Bracket ROTH 022 Set

Briketa metalike YES Bracket ROTH 022 Set

Briketa vetëlidhëse metalike YES është projektuar dhe e punuar mirë për efikasitetin e trajtimit dhe komoditetin e pacientit.
Briketa metalike vetëlidhëse me madhësi mini me sistem kapës aktiv përmirëson periudhat e trajtimit ortodontik dhe kënaqësinë e pacientit.
Briketa vetëlidhëse metalike Osstem orthodontics  YES është më komode për pacientët me skajet e saj të rrumbullakëta në të gjitha tiparet.
 Hyrja me çarje: Kllapat rrëshqasin si tela harkore vijuese udhërrëfyes.
 Mekanizmi i kapëses Tërhiq ose Shtyj për të ofruar opsion më të përputhshëm për përdorimin e YES.
 Vrima në kapëse përputhet me përdorimin alternativ të mjeteve të hapura.
 Shenja e gdhendur vertikalisht është paralele me boshtin e gjatë të kurorës klinike, vija vertikale lehtëson vendosjen më të saktë të çdo kllapa në boshtin e gjatë për lidhje.
 Kapëse më e trashë, më e fortë: 16% më e trashë dhe më e fortë se e mëparshme; rrit forcën e vendosjes së telit dhe redukton deformimin e kapëses.
 Profili i përmasave të vogla dhe foleja e projektuar e telit brenda/jashtë siguron saktësi në trajtim ortodontik dhe komoditet të pacientit.
Mbështjellësi rrjetë me matës 80 i aplikuar në një kënd 45°.
 Sipërfaqja e bazës e konturuar anatomikisht.
 Informacioni i IHD-së i shënuar me lazer duke i bërë kllapat lehtësisht të dallueshme
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page