top of page
Briketa ortodontike Chois lingual bracket Set
  • Briketa ortodontike Chois lingual bracket Set

Briketa ortodontike Chois lingual bracket Set

Sistemi briketave linguale CLB është projektuar për një përmirësim me dy pika gjatë trajtimit gjuhësor. Së pari, pjesa e përparme pozicionohet në këndin dhe çift rrotullues të duhur që mjekët synojnë me tela të dyfishtë në dizajnin me dy çarje. Së dyti, zhvendosja brenda - jashtë e briketës zbatohet për të bërë një pajisje me tel të drejtë. Lidhja me unazë O dhe dizajni SWA (Straight Wire Appliance),më pak i përkulur reduktojnë kohën e trajtimit.Telat e dyfishtë e mbajnë dhëmbin në një pozicion më të saktë siç synon mjeku.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page