top of page
Briketa qeramike safir Perfect clear MBT 018 Set
  • Briketa qeramike safir Perfect clear MBT 018 Set

Briketa qeramike safir Perfect clear MBT 018 Set

Perfect Clear janë briketa binjake qeramike më të qarta dhe të disponueshme, duke ofruar rezultate të jashtëzakonshme me karakteristika që briketat e tjera  thjesht nuk mund të përputhen. Perfect Clear  janë më të forta dhe madje më verbuese se gjenerata e mëparshme, me një rreze më të trashë dhe më të fortë të krahëve lidhëse. Perfect Clear 2 janë prodhuar nga monokristaline dhe janë pothuajse të padukshëm në dhëmbë. Krahët e lidhjes janë projektuar me një rreze të lëmuar në bazën e secilit krah, duke reduktuar ndjeshëm rrezikun e thyerjes. Një prerje e zgjeruar me krahë lidhëse është paraqitur për vendosjen më të lehtë të elastikëve, ligaturave dhe zinxhirëve. Trashësia e zvogëluar e krahëve të lidhjes në çdo briketë e  rrit trupin e tij të fortë. Kjo hapësirë më e trashë ofron dimensionet e duhura për të ndihmuar në uljen e rrezikut të thyerjes dhe për të ndihmuar në lidhjen efektive.Rrezja e rehatisë me qoshe të rrumbullakosura dhe profil në formë kube për t'u përshtatur rehat brenda gojës.
 Kjo hapësirë ​​më e trashë ofron dimensionet e duhura për të ndihmuar në uljen e rrezikut të thyerjes dhe për të ndihmuar në lidhjen efektive.
Qoshe të rrumbullakosura në fole për të minimizuar lidhjen dhe prerjen.
Zonë bujare nën krahët e lidhjes për të akomoduar lidhjen e lehtë dhe lidhjen e dyfishtë.
Gjerësia optimale mesial-distale për kontroll të jashtëzakonshëm rrotullues.
Baza e veshur me alumin jep një lidhje të fortë dhe krahë lidhës më të trashë për dështim të reduktuar të briketave.
Kjo teknologji jep një lidhje të fortë në qendër të briketës dhe një perimetër të qetë për ta bërë procesin e shkëputjes të parashikueshëm dhe të thjeshtë.
Përqendrues i veçantë i stresit për shkëputje të parashikueshme të shtrydhjes
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page