top of page
Briketa qeramike SLC MBT 022 Set
  • Briketa qeramike SLC MBT 022 Set

Briketa qeramike SLC MBT 022 Set

Briketat e qeramikës Majesty janë projektuar dhe prodhuar me inxhinieri dhe saktësi për të lejuar lëvizjen e saktë të dhëmbëve që ortodontët synojnë për pacientët e tyre.
Teknologjia e derdhjes me injeksion qeramike me trupin e përpunuar estetik me ngjyrë të bardhë ofron rehati dhe bukuri për pacientin. Për më tepër, briketat qeramike MAJESTY mbulojnë të gjithë dhëmbët, nga
dhëmbi i përparmë tek premolarët.Mekanizmi i kapëses Push ose Pull mundëson më shumë mënyra për të përdorur Majesty
Kapëset e trajtuara me nxehtësi mbajnë ngurtësi gjatë trajtimit
Ngjyrosje kapëse metalike e veshur me rodium.
Shkëlqimi metalik ofron bukuri të harmonizuar.
Kapësja e përmirësuar në tension mundëson elasticitet të qëndrueshëm gjatë trajtimit.Niveli i prodhimit të saktë të mikrometrit imiton lëvizjen e dhëmbëve të destinuara nga mjekët.
Gjerësia optimale mesial-distale për kontroll të jashtëzakonshëm rrotullues dhe forca ortodontike për trajtim të balancuar.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page