top of page
Cutanplast dental
  • Cutanplast dental

Cutanplast dental

Cutanplast është një sfungjer hemostatik me xhelatinë  në kubikë me një efekt hemostatik të shpejtë, i disponueshëm dhe i riabsorbuar plotësisht. Ideale për hemostazën pas nxjerrjes dhe në rastet kur gjakderdhja duhet të kontrollohet. Cutanplast mund të pritet dhe të formësohet për të përmbushur nevojat e operatorit dhe garanton një efekt hemostatik të shpejtë dhe efektiv. Materiali i tij i butë dhe i lakueshëm e bën të lehtë vendosjen e sfungjerit në zonën e dëshiruar, duke ofruar një lehtësim të rehatshëm dhe të shpejtë për pacientin.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page