top of page
Dispenser për kompresa stomatologjike-Plastik
  • Dispenser për kompresa stomatologjike-Plastik

Dispenser për kompresa stomatologjike-Plastik

Dispenseri i kompresave është një enë plastike praktike e krijuar për të mbajtur në vend kompresat tuaja të disponueshme me një zgjidhje elegante dhe të zgjuar. Dispenseri përmban një mbështetëse muri dhe është krijuar për të optimizuar përdorimin e dispenserit të kompresaveve të njëpërdorshme.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page