top of page
Face mask Violet
  • Face mask Violet

Face mask Violet

Mbështjellësi i kupës së ballit dhe çipave të fiksuar me dy bulona për t'u mbajtur në pozicion.
Kornizat inox mbajnë forcën e tërheqjes.
Zgjidhni shaminë për t'u përdorur në ballë dhe jastëk të kupës së mjekrës për rehati të pacientit Vrimat e ajrit për të ajrosur lagështinë dhe nxehtësinë.
Vidhat e trajtuara me nxehtësi janë më të qëndrueshme dhe e mbajnë pozicionin fort.
Animi i filxhanit të mjekrës me dizajn të lakuar 3D për t'u përshtatur në trupin e pacientit
Kupa ka një rrotullim rrotullues për vijën e lakuar të mjekrës së pacientit
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page