top of page
Forced position guide
  • Forced position guide

Forced position guide

Osstem orthodontics  jep një protokoll për heqjen e briketave pa dëmtim dhe dhimbje dhëmbi.
Ne rekomandojmë përdorimin e pincës shkëputëse Majesty për përshtatjen më të mirë.
Instrumentet e reja të projektuara janë të kalibruar posaçërisht për t'iu përshtatur
profilin dhe bazën e briketave qeramike, duke rezultuar në një përvojë komode dhe  të shpejtë.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page