top of page
Kalaqe 1x100pcs
  • Kalaqe 1x100pcs

Kalaqe 1x100pcs

Kalaqet janë mbulesa këpucësh të disponueshme të bëra në PE dhe TNT. Ato janë të disponueshme në një madhësi, me elastik kyçin e këmbës për t'u përshtatur lehtësisht me çdo madhësi të këmbës dhe për t'u mbajtur komode për shumë orë. Pavarësisht se janë shumë rezistente dhe të papërshkueshme nga uji, ato nuk janë të trasha dhe të lehta, ideale si për pacientët ashtu edhe për operatorët.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page