top of page
Lentule 21mm 25
  • Lentule 21mm 25

Lentule 21mm 25

Përdoret për kondensimin anësor të mbushjeve të kanaleve të rrënjës.
Bërë nga çelik inox.
Rezistencë e lartë ndaj konsumit dhe efikasitet i shkëlqyeshëm i prerjes.
6 copë në një paketë blister
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page