top of page
Ligature Cutter
  • Ligature Cutter

Ligature Cutter

Instrument i projektuar për të prerë shpejt dhe me efikasitet telat e ligaturës.Pinca prerëse e telave lidhëse është prej aliazh të fortë, të qëndrueshme dhe të fortë. Pinca fundore distale nuk do të përkulet ose thyhet. Me veti antioksiduese dhe kundër korrozionit.Rezistentë ndaj acidit dhe ndryshkut, si dhe ndaj temperaturës së lartë.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page