top of page
Ligth curing base plate, 50pcs pink
  • Ligth curing base plate, 50pcs pink

Ligth curing base plate, 50pcs pink

Pllaka bazale përdoret për marrjen e masave të personalizuara për restaurime, implante të shkëputshme dhe të fiksuara. Pllaka bazale e kurimit me dritë gjithashtu formon një bazë të qëndrueshme për testimin e dyllit dhe regjistrimin e pickimit. Ato mund të përdoren gjithashtu për të marrë shabllone kafshimi. Veti shumë e fortë dhe sipërfaqe të lëmuara pas pjekjes. E disponueshme në ngjyrë rozë.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page