top of page
Llastik ortodontik
  • Llastik ortodontik

Llastik ortodontik

Llastikat ortodontik janë të bërë nga klasa më e mirë kirurgjikale e lateksit natyral, dhe e prerë me saktësi për shpërndarje të qëndrueshme të forcës, ju do të vlerësoni cilësinë dhe besueshmërinë tonë.
Forca e deklaruar korrespondon me forcën që ushtron elastika kur shtrihet deri në 3 herë diametri i saj origjinal.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page