top of page
Marking powder for occlusion
  • Marking powder for occlusion

Marking powder for occlusion

Occlusion spray janë tregues universal të ngjyrave, për të testuar kontaktet okluzale dhe përshtatjen e saktë të kurorave dhe urave. Lehtë për t'u trajtuar dhe lë një shtresë të hollë me ngjyrë, e cila mund të hiqet lehtësisht me ujë, duke mos lënë asnjë gjurmë mbetjesh.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page