top of page
Niti K files 25mm 15-40
  • Niti K files 25mm 15-40

Niti K files 25mm 15-40

Instrumentet për kateterizimin e sistemit të kanalit: depërtimi paraprak, vendndodhja dhe identifikimi i përmbajtjes dhe kompleksitetit dentar.Vetitë:
Treguesi i diametrit iso.
Gjatësia e instrumentit tregohet përmes ngjyrës së ndalesës (kalter = 25 mm, e kuqe = 21 mm).
Dizajni i përshtatur në gisht.
Instrumentet n°06, 08 dhe 10 kanë një prerje tërthore katrore dhe instrumentet n°15 deri në 40 kanë një prerje tërthore trekëndore.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page