top of page
ROTH 022_5*5_H3
  • ROTH 022_5*5_H3

ROTH 022_5*5_H3

Futja metalike e briketave me resinë OK Real është projektuar për të ulur fërkimin pasi teli prek futjen vetëm në katër pika të vogla në murin polimer. Çeliku në slot është projektuar për të përkthyer çift rrotullues përmes bazës pa shtrembërimin e zakonshëm ose të lëshojë plastikë dhe materiale të tjera polimerike. Ndryshe nga futjet, të cilat rreshtojnë vetëm murin e folesë, foleja me rrëshirë OK Real vendoset brenda trupit për të forcuar të gjithë briketat, jo vetëm folenë. Kjo vendosje fsheh gjithashtu futjen e çelikut, duke krijuar një pamje më estetike. OK mund të përdoret me çdo tela harku.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page