top of page
Self wire pusher
  • Self wire pusher

Self wire pusher

Duke përdorur shtytësin e telave, shtypni telin dhe mbyllni kapakun butësisht duke përdorur një gisht.
Përdorimi i shtytësit të telit minimizon thyerjen e kapakut dhe është më i përshtatshëm për mbylljen e tij.
Për më tepër, shtytësi i telave mund të përdoret lehtësisht për Rect. Tela ose tela më të trashë (0.018 )
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page