top of page
Shellac base plate, upper
  • Shellac base plate, upper

Shellac base plate, upper

Pllaka bazale Polyfleex  është shumë rezistente ndaj nxehtësisë e cila parandalon mbinxehjen e pllakës. Përshtatet lehtësisht me nxehtësi dhe është e lehtë për t'u punuar. Ruan qëndrueshmërinë e formës dhe nuk deformohet gjatë ftohjes. Pllaka bazale Polyfleex lehtë formohet dhe përshtatet në mënyrë perfekte me bazën e nofullës.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page