top of page
Skulpturing wax 102, blue 100gr
  • Skulpturing wax 102, blue 100gr

Skulpturing wax 102, blue 100gr

Dylli për modelim ofron rezultate shumë të sakta kur gdhendet. Ka një qëndrueshmëri të lartë termike dhe fortësi pa brishtësi me një pikë shkrirjeje 63°C. Mban t'kurrjen gjatë ngurtësimit në minimum dhe nuk ka mbetje pas djegies.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page