top of page
Steel abrasive strips 4mm Medium 1 Side
  • Steel abrasive strips 4mm Medium 1 Side

Steel abrasive strips 4mm Medium 1 Side

Shiritat abraziv përdoren gjatë trajtimeve restauruese për të rregulluar, formësuar, lëmuar ose reduktuar zonën interproksimale dhe pikat e kontaktit të kurorës (natyrale dhe artificiale). Qëllimi kryesor i përfundimit dhe lustrimit të restaurimeve kompozite është krijimi i një restaurimi që është uniform dhe pastrohet lehtësisht nga pacienti. Lustrim përfundimtar, rritë jetë gjatësinë e restaurimit, zvogëlon incidencën e kariesit të përsëritur dhe promovon shëndetin e indeve përreth.
Shiritat gërryes janë bërë me bazë eliku inox të veshur me zhavorr gërryes (korund ose diamant).
Gama e shiritave abraziv ofron një përzgjedhje të madhe karakteristikash për përdoruesit:
Materiali gërryes: korund, diamant
Gjatësia: 150mm, 120mm
Gjerësia: 2mm, 3mm, 4mm, 6 mm, 8mm
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page