top of page
Sterilization roll 100x200
  • Sterilization roll 100x200

Sterilization roll 100x200

Rollet e sterilizimit janë të indikuara për ruajtjen higjienike të instrumenteve në thasë dhe sendeve të tjera klinike, duke i lejuar ato të ruhen në një mjedis të sigurt dhe të sterilizuar, gati për përdorim.
Edhe proceset më të thella të sterilizimit rezultojnë të paefektshme nëse integriteti i një qese sterilizimi dhe rrotullave të saj të sterilizimit është komprometuar. Për këtë arsye, rrotullat e sterilizimit  janë bërë për të siguruar integritetin e të gjithë procesit të sterilizimit, duke siguruar një mbyllje të sigurt.
Rollet e sterilizimit përdoren gjerësisht në sektorin mjekësor dhe dentar, pasi ato janë të lehta për t'u përdorur dhe për t'u asgjësuar.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page