top of page
Superfile 25mm F3
  • Superfile 25mm F3

Superfile 25mm F3

Super file janë të bërë nga tela memorie të kontrolluar me cilësi të lartë, pas trajtimit të aktivizimit të nxehtësisë rrjedh ngjyra blu
Super file i kaltër është fleksibël, i fortë dhe i lakuar paraprakisht i përshtatshëm për kanale të lakuara
Më i mprehtë dhe performon më mirë për përgatitjen e kanalit
Shpejtësia e rekomanduar rrotulluese 150-300 rpm, çift rrotullues 2,0-2,5 N.cm
Teknologjia e trajtimit të nxehtësisë me tela CM,
Këshillë sigurie, zvogëlon mundësinë e devijimit të kanalit të rrënjës
Dizajn i zgjuar i larmishëm i konit, efikasitet i lartë
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page