top of page
Superfile 25mm SX-F3
  • Superfile 25mm SX-F3

Superfile 25mm SX-F3

Super file janë të bërë nga tela memorie të kontrolluar me cilësi të lartë, pas trajtimit të aktivizimit të nxehtësisë rrjedh ngjyra blu
Super file i kaltër është fleksibël, i fortë dhe i lakuar paraprakisht i përshtatshëm për kanale të lakuara
Më i mprehtë dhe performon më mirë për përgatitjen e kanalit
Shpejtësia e rekomanduar rrotulluese 150-300 rpm, çift rrotullues 2,0-2,5 N.cm
Teknologjia e trajtimit të nxehtësisë me tela CM,
Këshillë sigurie, zvogëlon mundësinë e devijimit të kanalit të rrënjës
Dizajn i zgjuar i larmishëm i konit, efikasitet i lartë
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page