top of page
Tasne plastike 18x28 1x100pcs
  • Tasne plastike 18x28 1x100pcs

Tasne plastike 18x28 1x100pcs

Është një tasne njëpërdorimshme dentare dhe mjekësore e disponueshme në ngjyra të ndryshme. Tasna plastike është bërë me polistiren të cilësisë së lartë, është e trashë dhe rezistente dhe përmban një skaj të përforcuar për t'i rezistuar goditjeve dhe gërvishtjeve. Janë perfekte për instrumente dhe materiale në këmbë; ato ndahen në ndarje më të vogla për t'i dhënë secilit mjet vendin e tij.
Përveç kësaj, ajo mund të grumbullohet për të kursyer hapësirë. Tabaka dentare dhe mjekësore, falë përdorimit të tyre njëpërdorimësh, garantojnë higjenën më të lartë.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page