top of page
Thithese 1x100 Kalterta
  • Thithese 1x100 Kalterta

Thithese 1x100 Kalterta

Thitheset janë bërë nga PVC transparente, jotoksike: e pastër, e lehtë për t'u përdorur dhe e projektuar për komoditetin më të mirë. Janë fleksibël dhe kanë një fije metalike të inkorporuar për të ruajtur grupin e këndit. I pajisur me kapak të lëvizshëm e të rrumbullakosur, ejektori është ideal për t'u përdorur për operacione ku membrana mukoze është e irrituar: nxjerrësi i pështymës futet lehtësisht në gojën e pacientit, duke ndihmuar në heqjen e pështymës së tepërt pa nevojën e gëlltitjes. Thitheset janë ideale për operacione dentare mesatare dhe të gjata dhe përfaqësojnë një rehati të adoptuar nga shumë profesionistë.
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page