top of page
Tuba ortodontik ROTH 022 #46
  • Tuba ortodontik ROTH 022 #46
  • Tuba ortodontik ROTH 022 #46

Tuba ortodontik ROTH 022 #46

Tubat ortodontik ROTH, MBT dhe STD gati për variacion.
Dizajni i tubit të tipit #6 të vetëm dhe binjak është i zbatueshëm për shumicën e përdorimeve të klinikës. Çdo lloj ka opsione për kapele të konvertueshme.
Çdo bazë tubash bukale ka opsione të ngjitshme dhe të saldueshme. Të gjithë tubat #6 kanë kapakë të lëvizshëm. Kur ortodontët duhet të përdorin briketa në molarin e parë, mund të përdoret tubi bukal me kapak të hapur.Opsione të dyfishta slot për përdorim ndihmës.
Sipërfaqe të lëmuara të rrumbullakosura dhe grepa mesio-gingivale miqësore për pacientët për rehati. Dizajni i bazës në formë doreze përshtatet në molar. Baza e projektuar me prerje për të mbështetur vendosjen e tubit në pozicionin e duhur.
Hyrja e madhe me gyp për drejtimin e telit të harkut. Mbështjellës lidhës me rrjetë me diametër 80 për ngjitje të qëndrueshme dhe të provuar
  • Say goodbye to those frustrations and embrace the simplicity of shopping via WhatsApp.

     ORDER NOW

     

  • We offer a variety of shipping methods to cater to your preferences and urgency. During checkout, you can choose from standard shipping, which typically takes 2-3 business days for delivery, or expedited shipping, which delivers your package within 24hr business days. Please note that shipping times may vary depending on your location.

bottom of page